Składniki:
				
			- 1 opakowanie gnocchi bez glutenu CHAQUE JOUR SANS GLUTEN
 - 2 łyżki oliwy z oliwek RUSTICA
 - 4 ząbki czosnku
 - 2 puszki pomidorów NOTRE JARDIN
 - 2 łyżeczki ziół prowansalskich RUSTICA
 - 4 łyżki śmietanki 30 %
 - 1 i 1/2 szklanki pomidorków koktajlowych
 - 150 g mozarelli LES CROISES
 - sól
 - pieprz
 - świeża bazylia
 
					Sposób przygotowania:
				
				- Na dużej patelni rozgrzać oliwę, dodać plasterki czosnku i smażyć około 1 minuty, dodać pomidory i przyprawy. Gotować pod przykryciem około 10 minut, aż sos stanie się gęsty i bardziej jednolity.
 - Do naczynia żaroodpornego wlać połowę sosu pomidorowego i dodać śmietankę. wymieszać.
 - Gnocchi przygotować wg instrukcji na opakowaniu.
 - Gnocchi wyłożyć na sos pomidorowy, na to ułożyć pomidorki koktajlowe. Polać pozostałym sosem pomidorowym. Na wierzchu ułożyć plastry mozarelli.
 - Piec około 12 minut w temperaturze 200 stopni. Udekorować listkami bazylii. Podawać z ulubionymi warzywami.