Składniki:
- 2 łyżki majonezu RUSTICA
- 2 łyżki oleju rzepakowego RUSTICA
- 4 filety śledziowe a la Matjas RONDE DES MERS
- 1 szklanka korniszonów RUSTICA
- 1 cebula
- 1 puszka fasolki szparagowej NOTRE JARDIN
- 1 puszka czerwonej fasoli NOTRE JARDIN
- 2 łyżki posiekanego świeżego kopru
- pieprz do smaku
- natka pietruszki do dekoracji
Sposób przygotowania:
- Śledzie wyjąć z zalewy, odsączyć, pokroić w paseczki. Większe ogórki pokroić, bardzo małe zostawić w całości. Cebulę pokroić w piórka.
- Fasolę szparagową oraz czerwoną, odsączyć z zalewy i przepłukać.
- Majonez wymieszać z olejem, dodać do składników sałatki i dokładnie wymieszać.
- Doprawić do smaku pieprzem.
- Udekorować natką pietruszki.